Puma: Riders Ride On Pack

De Puma Riders Ride On Pack brengt de jaren tachtig samen met de technologie van nu. De nieuwe colorways zijn in een lekkere retro-look te verkrijgen en zijn comfortabeler dan ooit.

We hebben binnenkort weer een heerlijke pack voor jullie binnen, de Puma Ride On Pack. Hierin zitten de Puma Future Rider Ride On en de Puma Style Rider Ride On.

Puma is één van de leiders in de sportswear en footwear. Al 70 jaar lang creërt Puma de snelste producten voor de snelste atleten in de game. Uiteraard blijven ze bezig met designen en het innoveren van o.a. nieuwe sneakers.

In de jaren ‘80 verplaatste het hardlopen van de atletiekbaan naar de straat en moesten er natuurlijk ook nieuwe sneakers komen. het verschil tussen een atletiekbaan en de straten is dat je te maken hebt met een hele andere ondergrond en dus ook een stuk minder grip hebt dan op de atletiekbaan. Puma heeft toen voor het allereerst de Fast Rider geïntroduceerd. Een sneaker die voldoet aan alle eisen om het sporten zo comfortabel mogelijk te maken. De Fast Rider was een innovatie op het gebied van hardloopschoenen in die tijd. Één van de dingen die deze hardloopschoen zo uniek maakte was de nieuwe schokdempende zool, de Puma “Federbein”.

De vernieuwde sneakers, de Future Rider Ride On en de Style Rider Ride On, zullen uiteraard beschikken over de schokabsorberende “Federbein” zool. Puma laat de Future Rider en Style Rider helemaal terugkomen met een retrolook en nieuwe technologie voor een nog betere ervaring en comfort, verder zijn de nieuwe sneakers een lust voor het oog door de nieuwe colorways en de toevoeging van verschillende materialen.

Future Rider

De Future Rider beschikt over een nieuwe en verbeterde versie van de Riderfoam in de midsole, zodat ie nog comfortabeler en schokabsorberender is. De outsole is geïnspireerd op de “Federbein” constructie die bekend is bij meerdere Puma sneakers.

De bovenkant van de sneaker bestaat uit zo min mogelijk lijnen en vulling om meer comfort te bieden. Op de sneakers is gebruik gemaakt van colour blocking met: neon groen, fel rood en blauw. Deze zijn subtiel verwerkt in het design. De colour blocking is een combinatie van veel kleuren maar vullen elkaar fantastisch aan als contrast.

De officiële colorway van de Future Riders Ride on sneakers is: Puma White, High Rise en Dazzling Blue. 

Style Rider

De Style Rider is dé nieuwe en verbeterde versie van de Fast Rider. De Style Rider beschikt net als de Future Rider over een vernieuwde versie van de Riderfoam in de midsole, zodat ie comfortabler en meer schokabsorberend is. De outsole is hierbij ook geïnspireerd op de “Federbein” constructie.

De sneaker bestaat uit een kleurenpallet van verschillende tinten. De color blocking bestaat net als bij de Future Rider Ride On uit: neon groen, fel rood en blauw. Het zorgt voor contrast en een unieke street style. De colorway bij de Style Ride Ride on is: Dazzling Blue, Puma White en High Rise.

Het unieke van deze pack is dat de color blocking en de colorway over hetzelfde kleurenpallet beschikken maar toch totaal een andere look geven. Er is gespeeld met verschillend materiaal en details om de sneakers toch uniek van elkaar te maken.   

De Puma Ride On Pack is vanaf 7 december verkrijgbaar bij Bruut instore en online. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd