Nike N.354 Air Force 1 Type “Triple Black”

Nike released een nieuw paar Air Force 1’s van de futuristische N.354 collectie.

Nike released een nieuw paar Air Force 1’s van de futuristische N.354 collectie. Een iconische sneaker met een paar futuristische en unieke details toegevoegd. Nike stapt met deze sneaker wat meer uit hun comfort zone, maar wat een resultaat!

De laatste tijd zien we dat Nike veel bezig is met het innoveren van nieuwe en oude sneakers. Ze gaan ook telkens de wat meer experimentele kant op qua kleurenpallet en designs. Één van deze nieuwe projecten is de N.354 collectie. Wederom een unieke en futuristische collectie die je niet mag missen.

De collectie is eerst rustig van start gegaan met een paar simpele colorways, maar nu durft Nike toch wat meer te gaan spelen en te experimenteren met het design en kleurenpallet.

De nieuwste toevoeging aan de N.354 collectie is de “Nike N.354 Air Force 1 Type Triple Black”. Dit is de welbekende klassieker,  Nike Air Force 1 Triple Black, in een compleet nieuw jasje gestoken. Het nieuwe design is nog nooit eerder door Nike gedaan met een strap rondom de hiel, dit geeft je een betere fit en grip, omdat je het zelf kan aanpassen naar hoe jij fijn vindt. Verder heeft de sneaker een aantal Royal Blue accenten om contrast te creëren. De tong van de sneaker is i.p.v. leer van een zachter en glimmender materiaal met een cirkel-patroon.

Het bijzondere van deze sneaker is dat er verschillende materialen zijn toegepast maar het subtiel oogt. Het nieuwe design van de Air Force 1 is de boost om hem toch weer specialer te maken dan de standaard versie.

De nieuwe Nike N.354 Air Force 1 Type Triple Black zijn true to size. De Air Force 1’s zijn nu instore en online verkrijgbaar bij Bruut. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd