Brute Burgers x Bruut : 3 Year Anniversary Tee

Brute Burgers bestaat drie jaar en dat mogen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een vernieuwde Bruut x Brute Burgers Tee is binnenkort weer in onze collectie te vinden.

Brute Burgers bestaat al langer dan drie jaar en dat moet uiteraard gevierd worden. In 2018 hebben we voor ons twee-jarig jubileum ons allereerste Brute Burgers x Bruut t-shirt uitgebracht, een unieke tee die speciaal voor en door ons is ontworpen! Dit jaar komt er een vernieuwde tee, ook beschikbaar voor onze Brute Burgers Fam!

Brute Burgers is hét kindje van Bruut. Het is allemaal begonnen bij het eerste pand van Bruut, die groeide binnen een aantal jaar zo snel dat het pand te klein werd en we moesten verhuizen naar een grotere zaak verderop in de straat. Maar het oude pand stond leeg, uiteindelijk werd deze helemaal verbouwd en omgetoverd naar Brute Burgers, het burgerrestaurant van Hoofddorp.

In drie jaar tijd heeft Brute Burgers ook grote stappen gemaakt en is het een gevestigde naam in Hoofddorp en omstreken, want als je een lekkere burger of spicy wings wilt eten, kom je uit bij Brute Burgers!

Voor het twee-jarig jubileum hebben Bruut en Brute Burgers samengewerkt aan een uniek t-shirt voor zowel werknemers als onze Bruut Fam. Deze tee hebben we weer even helemaal gerefreshed en met een ander materiaal ontworpen voor een extra lekkere fit.

Het t-shirt van Brute Burgers heeft op de linkerborst het Bruut-logo, omdat het daar het dichtst bij je hart is. Cuz Bruut is always about the love for the fam! Op de rug van de tee is een kleine Bruut x Brute Burgers tag te zien onderaan een groot design van Brute Burgers. En ik kan alvast verklappen… Je krijgt er trek van!

De Brute Burgers x Bruut Tee’s zijn nu verkrijgbaar bij Bruut & Brute Burgers instore én online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd