The Bruut Sticker Packs

De Bruut-stickers zijn onder velen al bekend en stralen ook een bepaalde feeling uit, clean maar toch BRUUT. Deze stickers waren eerst alleen te verkrijgen bij het plaatsen van een order, vanaf nu zijn ze ook online en instore verkrijgbaar!

De Bruut-stickers zijn zeer bekend onder de Bruut Fam en andere sneakerliefhebbers, zo hebben we al veel van onze stickers gezien in grote steden en bijzondere plekken.

Echter kon je onze Bruutstickers alleen bemachtigen door een order te plaatsen, maar daar hebben we iets op bedacht. Bruut komt vanaf 19 december met een volledige Bruut Sticker Pack! In deze Sticker Packs zitten behalve de standaard, al bekende stickers, ook speciale stickers. Deze speciale designs zijn gloednieuw en super BRUUT!

De Sticker Packs van sneaker- en streetwearstores worden met de dag bekender en veel mensen vinden de simpele of juist uitbundige designs tof om te plakken. Daarom hebben we in de Bruut Sticker Pack een combinatie gedaan van onze clean designs en een aantal lekker opvallende Bruut-stickers.

Plak het op je laptop, deur, koffer of een andere mooie plek! Show je love aan de Bruut Fam. Natuurlijk zijn wij reuze benieuwd waar jij je stickers op hebt geplakt, vergeet ons dus niet te taggen in je post als je dit hebt gedaan!

De stickers zijn vanaf 19 december verkrijgbaar bij Bruut instore én online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd