New Balance ML850YSD: Drop 3.0

Het is zover, de derde drop van de ML850. Dé New Balance ML850YSD is dit keer in een opvallende en vooral bijzondere colorway gedropt. Benieuwd hoe die eruit ziet? Lees onze blog!

We hebben alweer de opvolger van de ML850YSB, dit wordt de derde drop van de geherintroduceerde New Balance 850-modellen. New Balance heeft ons weer een nieuwe colorway gebracht die je versteld doet staan. Een combinatie van groen en roze maakt deze sneaker extra speciaal vanwege de opvallende kleuren. Uiteraard zal Bruut ook de derde drop van de ML850 aanbieden aan onze loyale Bruut Fam.


Binnenkort wordt de ML850YSD gedropt, deze sneaker beschikt over een kleurencombinatie van: groen, roze en oranje in verschillende overlays op de sneaker. De flying ‘NB’-branding siert deze sneaker dit keer in het roze.

De ML850 is sinds de release van de ML850YSC in een compleet nieuw jasje gestopt en in verschillende uitgesproken colorways gedropt. De 850 was sinds de originele drop in de ‘90s al een futuristische sneaker, nu past ie perfect in het huidige straatbeeld. De ‘N’-branding is bij de 850-modellen nu niet meer terug te zien en is volledig vervangen door de flying ‘NB’-branding.


De ML850YSD: een futuristische ’90s klassier

De New Balance ML850YSD is een opvallende sneaker om te zien en is een echte nekkendraaier, het gebruik van basic kleuren die samen een perfecte combo vormen maken de sneaker helemaal af. Het roze en oranje loopt in een mooi contrast met het groene leer.

Het bovenste gedeelte van de sneaker bestaat uit wit leer en een roze mesh om te ademen met een zwart suéde afwerking. De zijkant bestaat uit een zwart suéde-overlay en deels groen leer. Op de hiel en de tong van de sneaker is de nieuwe flying ‘NB’-branding in het roze geborduurd voor extra contrast. Een klein detail op deze uitvoering van de 850 is dat er op de hiel en neus van de schoen een reflective part zit. Daarnaast is er bij deze sneaker gebruik gemaakt van oranje details als colorblocking. De New Balance ML850YSD beschikt over een zool van ABZORB en ROLLBAR TPU technologie, zo biedt deze sneaker de juiste comfort op elk moment.


De ML850YSD is wederom weer een exclusieve drop die maar beperkt wordt gefabriceerd en verkocht door een paar nauwkeurig gekozen retailers. Bruut heeft het privilege om als enige winkel in Nederland deze sneakers aan te bieden met een zeer beperkte voorraad. Vanaf donderdag 26 december 2019 om 00:00 uur, zijn de New Balance ML850YSD exclusief verkrijgbaar bij Bruut instore én online.

Heb je deze drop gemist? Geen zorgen! New Balance heeft nog een aantal toffe colorways gepland staan voor de 850-modellen; deze zullen allemaal bij Bruut verkrijgbaar zijn. Dus stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd
Lees meer

The Bruut Sticker Packs

De Bruut-stickers zijn onder velen al bekend en stralen ook een bepaalde feeling uit, clean maar toch BRUUT. Deze stickers waren eerst alleen te verkrijgen bij het plaatsen van een order, vanaf nu zijn ze ook online en instore verkrijgbaar!
Lees meer