Exclusief bij Bruut: Puma x Helly Hansen Collectie!

Puma & Helly Hansen hebben de koppen bij elkaar gestoken voor een toffe wintercollectie. Exclusief verkrijgbaar bij Bruut!

Je leest het goed, het Duitse Puma en Noorse Helly Hansen brengen 26 september 12 kledingstukken en een sneaker uit die exclusief bij Bruut verkrijgbaar zijn in Nederland.

Hoe zijn deze merken ontstaan?

In 1948 begon het allemaal voor Puma met het produceren van sportkleding. Ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste sportmerken van tegenwoordig. Aan de andere kant heb je het Noorse Helly Hansen. Zij gaan al wat langer mee, in 1877 begon kapitein Helly Juell met het produceren van waterdichte kleding. Dit om opgewassen te zijn tegen de Noorse zeeën. Het outdoor merk staat voor de beste kwaliteit en comfort in extreme omstandigheden.

Wat maakt deze collaboration zo speciaal?

De collaboration tussen de twee grote merken is niet alleen speciaal omdat deze alleen beschikbaar is bij Bruut, maar vooral omdat het een collaboration is tussen een streetwear merk en een outdoor merk. Het gebeurt niet vaak dat twee uit elkaar liggende kledingmerken met elkaar de samenwerking aangaan. We hebben in 2018 en de eerste helft van 2019 gezien dat Helly Hansen steeds meer bezig is met streetwear. Dit zorgt dus voor een bijzondere combinatie met Puma, wat je ook zeker terug ziet in de kleding.

Vanwege de speciale samenwerking is de stock beperkt. De Puma X Helly Hansen collaboration is vanaf donderdag 26 september exclusief beschikbaar bij Bruut instore & online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd
Lees meer

The Bruut Sticker Packs

De Bruut-stickers zijn onder velen al bekend en stralen ook een bepaalde feeling uit, clean maar toch BRUUT. Deze stickers waren eerst alleen te verkrijgen bij het plaatsen van een order, vanaf nu zijn ze ook online en instore verkrijgbaar!
Lees meer