Dé New Balance ML850YSB: Drop 2.0

Na een succesvolle eerste drop van de vernieuwde ML850YSC volgt er uiteraard een tweede drop met een brute colorway. De ML850YSB draagt wederom de iconische flying ‘NB’-branding, lees meer over deze drop in onze blog!

Bruut kreeg afgelopen november de vernieuwde ML850YSC binnen en die was ontzettend goed ontvangen door de Bruut Fam, ze waren namelijk binnen 5 minuten volledig uitverkocht. Geen getreur want voor degenen die de eerste drop van de ML850 hebben gemist zijn, vanaf 14 december 2019, de ML850YSB exclusief verkrijgbaar bij Bruut!

Flying ‘NB’-branding

In de vorige blog over de ML850 hebben we gezegd dat we jullie op de hoogte zouden houden van nieuwe colorways en releases, binnenkort zal namelijk de tweede colorway van de vernieuwde ML850 worden geïntroduceerd. En wat een plaatje is dat!

Als je van sneakers en sporten houdt ben je hoogstwaarschijnlijk wel bekend met het sportmerk New Balance, hun sneakers zijn snel te herkennen aan de iconische ‘N’-branding op de zijkant, of sinds kort, aan de flying ‘NB’-branding op de 850-modellen.

De ML850 is een ware dad-shoe en past tegenwoordig dus helemaal bij de hype.   

Over de New Balance ML850YSB

De New Balance ML850YSB is een werkelijk plaatje om te zien, door de basic kleuren en de toevoeging van de rode details zorgt het voor een perfect contrast met het flying ‘NB’-logo.

Het bovenste gedeelte van de sneaker bestaat uit zwart leer en een zwarte mesh om te ademen met een grijs suéde afwerking. De zijkant bestaat uit een wit suéde-overlay. Op de hiel en de tong van de sneaker is de nieuwe flying ‘NB’-branding in het fel rood geborduurd voor extra contrast. Uiteraard beschikt deze sneaker over een comfortabele zool die we van New Balance gewend zijn.

De ML850YSB wordt wederom maar beperkt gefabriceerd en verkocht door nauwkeurig gekozen retailers. Bruut heeft het privilege gekregen om als enige winkel in Nederland deze sneakers aan te bieden met een zeer beperkte voorraad. Vanaf zaterdag 14 december 00:00 uur, zijn de New Balance ML850YSB exclusief verkrijgbaar bij Bruut instore én online.

Heb je deze drop gemist? Geen zorgen! Er komen binnenkort nog een aantal verschillende toffe colorways voor de New Balance 850-modellen; deze zullen allemaal bij Bruut verkrijgbaar zijn. Dus stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd