Cartel x Bruut: Our house is your house!

Cartel x Bruut was één van onze bijzondere samenwerkingen vanwege de vijfde verjaardag van Bruut.

‘Our house is your house’ was het motto van onze samenwerking met hoofdstedelijk houseconcept Cartel Amsterdam. De link tussen Cartel en Bruut was snel gelegd omdat dit credo is ons op het lijf geschreven is. Wij houden van onze fam en daarom hadden we een samenwerking ontwikkeld met een collectief met dezelfde state of mind.

Voor deze collab hebben we een custom tee ontworpen. De voorkant was, net als de meeste van one Bruut tee’s, zoals jullie van ons gewend zijn: ons logo op de linkerborst weergegeven, cuz je hart is het dichtst verbonden met de linkerzijde! En Cartel Amsterdam heeft je back, want op de rug vind je de artiesten die de ADE weekender in de Paradiso onvergetelijk hebben weten te maken!

Cartel omschrijft zichzelf nog steeds als een groep nomaden van de house music. Sinds 2010 trekt dit collectief namelijk door en rond Amsterdam om de grenzen steeds te verleggen. Het succes van Cartel ligt dan ook in de spontaniteit en het niet kleuren binnen de lijntjes. Samen met gevestigde namen en dj-talenten uit de house en techno scene heeft Cartel zich in de afgelopen acht jaar zich ontwikkeld tot een bekende naam in Amsterdam, met residencies in o.a. de Chicago Social Club en Studio 80. Daarom kon een tweedaags evenement op het Amsterdam Dance Event niet ontbreken. Om even te laten zien dat Cartel een hoog aanzien heeft in Amsterdam, runnen ze op zaterdag ÉN zondag één van de bekendste muziektempels van Amsterdam, namelijk het Paradiso! Dit is een grote eer omdat dit een doel is voor elke Amsterdamse artiest om hier ooit een feest te geven, laat staan twee!

Zaterdag 20 oktober staat in het teken van Detroit Love. Detroit is een sleutelstad als er gesproken wordt over house en techno. Daarom wordt op deze avond een ode gebracht aan Detroit en dat wordt gedaan door niemand minder dan Carl Craig, Juan Atkins en nog veel meer DJ’s die het publiek helemaal los zullen laten gaan.

Zondag 21 oktober 2018 is dus voor de echte house- en discoliefhebbers. Hierdoor kunnen publiekslievelingen als Motor City Drum Ensemble en Hunee niet ontbreken! Wij weten in ieder geval zeker dat beide avonden legendarisch worden en daarom moet Cartel x Bruut wel iets neerzetten om van te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd
Lees meer

The Bruut Sticker Packs

De Bruut-stickers zijn onder velen al bekend en stralen ook een bepaalde feeling uit, clean maar toch BRUUT. Deze stickers waren eerst alleen te verkrijgen bij het plaatsen van een order, vanaf nu zijn ze ook online en instore verkrijgbaar!
Lees meer