Daily Paper & Bruut team up

Ga maar even zitten en laat dit inzinken, onze vrienden van Daily Paper zijn met ons voor het vijfjarige bestaan van onze winkel een team up aangegaan. Met alle trots presenteren wij de door ons samengestelde collectie van Bruut en Daily Paper.

Het verhaal van Bruut en Daily Paper begint al vroeg na de opening van onze winkel. Met Daily Paper toen nog als opkomend merk, is er bij ons besloten om te beginnen met het inkopen van het Amsterdamse merk. 5 jaar later is Daily Paper een onmisbare naam in het uitgaansleven, de Amsterdamse fashion scene en de muziekindustrie, waar steeds meer artiesten beginnen met het dragen van de brand. Je kan ons op verschillende manieren terugvinden in deze team up met Daily Paper. De kleurencombinaties die door ons zijn samengesteld en onze naam op de T-shirts, maken deze anniversary collectie in een woord: legendarisch. Daarnaast zal ook de razend populaire Daily Paper waistbag bij ons terug keren in een nieuw jasje.

De collectie

De Liba trainingspakken zijn dit jaar voor het eerst geïntroduceerd en zijn al gelijk een succes. De wijde broeken, met aanwezige kleuren geven de trainingspakken een 90s vibe. Het grote succes wordt voor de anniversary met ons gedeeld, door middel van onze eigen limited oplage van een exclusieve colourway.

De codal tee’s kan je al eerder hebben gezien in de pastelkleuren afgelopen jaar, maar voor ons jubileum verschijnen de shirtjes dit keer in het zwart. De spell out ‘bruut’ shirts komen in twee verschillende versies: de groen met roze logo tee en het omgekeerde model, roze met groen logo tee. Tot zo ver kunnen we alles perfect met elkaar combineren! Daarnaast zullen de T-shirts zoals gewend bij Daily Paper een dikkere stof hebben met een iets bredere fit.

Als wij van bruut, een euro kregen voor iedere gestelde vraag over wanneer er weer waistbags op voorraad komen, zouden wij miljonair zijn. Jullie gebeden zijn gehoord, als laatste item van onze anniversary heeft Daily Paper ons hun waistbags meegegeven! Ook deze zijn gemaakt in een exclusieve Bruut colourway. De waistbag is zwart met het Daily Paper logo in het afwisselend roze & mint. Alle items zullen exclusief online en instore verkrijgbaar zijn bij Bruut. Wees er snel bij want op=op, de oplage is limited!

Gerelateerd