Bruut x Spaghetteria

Wie houdt er nou niet van pasta en sneakers? Klopt, niemand. Toen Bruut deze samenwerking met Spaghetteria van aan ging waren beide teams meteen enthousiast. Een unieke en enigszins aparte combinatie en juist daarom heel pakkend.

Hoe is deze collaboration ontstaan?

Het lijkt voor velen misschien een aparte combinatie, een sneakerstore die gaat samenwerken met een pastabar. Maar Bruut & Spaghetteria kwamen er al snel achter dat ze waarde hechten aan dezelfde dingen. Mensen die bij ons sneakers halen, eten regelmatig een pasta bij dé pastabar van Amsterdam, Rotterdam & Utrecht: Spaghetteria, en andersom. Daarnaast vinden we het erg belangrijk om onze klanten met een lach op hun gezicht de deur uit te zien gaan met een vers paar sneakers of een gevulde maag. Dit leek een uitgesproken kans om hier iets mee te gaan doen, twee totaal verschillende brands die gaan samenwerken en iets moois neerzetten.

De passie die Bruut heeft voor sneakers en kleding, heeft Spaghetteria voor de Italiaanse keuken. Bij Bruut heeft eten een belangrijke rol. Wat eten en sneakers namelijk gemeen hebben is dat het mensen samenbrengt. Bruut heeft door middel van de echte sneakerliefhebbers aan te spreken zo onze Bruut Family uitgebreid. Spaghetteria heeft een vergelijkend concept en gelooft daar net zo sterk in als Bruut. Eten draait namelijk om warmte en familie. Vandaar de grote tafels waar je, als vreemdelingen, toch one big happy family kan zijn tijdens je diner.

Tijdens de fotoshoot voor de Bruut x Spaghetteria collectie wilden we het echte Italiaanse familiegevoel nabootsen om te laten zien waar de brands voor staan, familie. Een leuk weetje over de modellen die we hebben gebruikt is dat het allemaal werknemers van Spaghetteria zijn.

Waarom “No Pasta, No Party”?

Uit Bruut x Spaghetteria is een exclusieve kledingcollectie geboren met een vleugje inspiratie van de legendarische Andrea Pirlo. Het shirt van het WK in 2014 dat Andrea Pirlo droeg met de tekst “No Pirlo, No Party” heeft indruk op ons gemaakt, met dit in het achterhoofd zijn we naar de tekentafel gegaan en hebben we er onze eigen draai aan gegeven.

Het shirt en de hoodie laten een tekst op de achterkant van de items zien met: “No Pasta, No Party”. Hiermee willen we een statement maken, want wat is een goed feest zonder eten? Met dit motto ben je van harte welkom bij de POP-UP store van Spaghetteria x Bruut op zaterdag 2 november tussen 12 en 4 op locatie Daniël Stalperstraat 93, Amsterdam. In deze Pop-up store vind je de collectie van de samenwerking en blijf vooral even hangen voor een drankje. We zien je daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd
Lees meer

The Bruut Sticker Packs

De Bruut-stickers zijn onder velen al bekend en stralen ook een bepaalde feeling uit, clean maar toch BRUUT. Deze stickers waren eerst alleen te verkrijgen bij het plaatsen van een order, vanaf nu zijn ze ook online en instore verkrijgbaar!
Lees meer