Puma x Bruut

Happy birthday to us! Wij zijn 5 jaar geworden en we hebben een dikke samenwerking klaarliggen! We hebben een reis terug in de tijd gemaakt en stilgestaan bij de merken die sinds day one aan Bruut verbonden zijn.

Puma is één van onze day ones. Sinds onze opening in 2013 is het sportmerk verbonden aan Bruut. Daarom is een Bruut X Puma collab een must voor het vieren van ons vijfjarig bestaan. De goede samenwerking in de afgelopen vijf jaar laat zien uit welk hout Puma en Bruut gesneden zijn: echte teamspelers. De sneakergame is ook een teamsport en daarom kan een gezamenlijk tenue daarin niet ontbreken. Wij zijn vereerd dat ons logo op de borst staat.

Puma heeft zich ontwikkeld als een gevestigde naam in de game. Modellen als de Puma Suede en de nieuwe Thunder zijn onmisbaar in het huidige straatbeeld. Ook bindt Puma veel topsporters aan zich, zoals Usain Bolt en voetballers zoals Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Sergio Aguero (Manchester City) en Marco Reus (Dortmund). Naast deze legendes werkt Puma ook samen met verschillende artiesten, waarvan Rihanna met haar Fenty lijn de kroon spant.

Bruut x Puma Football Jersey

De ‘Bruut x Puma Football Jersey’ is de tweede samenwerking van het vijfjarig bestaan van Bruut. Waarom een Football Jersey? In de internationale en in de Nederlandse hiphop community zijn football jerseys één van de meest iconische shirtjes. Het is dé ultieme manier om jouw trots voor jouw club, stad of land te uiten. Deze collab met Puma is de manier om het goede samenspel tussen Puma en Bruut te eren. De fotografie is verzorgd door Ali Mousavi en het concept + Art direction Door Lisa Wals.

Speciaal op deze Jerseys zal ook ons normale logo plaats maken voor onze speciale 5 Year Anniversary Patch! De Jerseys zullen releasen in het zwart en wit en zijn beschikbaar in maten S t/m XL.

Gerelateerd