Bruut x Cartel Amsterdam: Kingsday 2019

Bruut heeft samen met Cartel Amsterdam een gelimiteerde collectie gemaakt voor het Cartel Kingsday 2019 feest in de Westerunie! Lees snel verder over hoe deze collab is ontstaan.

Afgelopen april was het weer kingsday a.k.a. koningsdag, dat betekende één groot feest in heel Nederland. Koningsdag is voor alle Nederlanders een speciale dag en de verjaardag van Willem Alexander moesten we wel groots gaan vieren. Met de beste sounds, een heerlijke sfeer en een 18 uur durend feestje zijn wij naar Cartel Kingsday geweest!

Na eerdere edities en samenwerkingen zijn we groot fan geworden van dit Amsterdamse collectief. Cartel ziet zichzelf als een groep nomaden in het house genre. Al bijna tien jaar beweegt Cartel door en rond Amsterdam om de grenzen steeds te verleggen. Door de combinatie van gevestigde namen en verschillende talenten, heeft het collectief zichzelf goed neergezet in de Amsterdamse clubscene.

Na een supersuccesvol ADE, waarbij Cartel twee dagen de muren van de Paradiso liet schudden, was het tijd om een geweldig feest op Koningsdag neer te zetten. Ditmaal is de Westerunie gastheer geweest voor Cartel Kingsday. Doordat het een combinatie van een binnen- en buitenlocatie was, was het een ideaal feest om mee te maken ongeacht het weer. Naast de toplocatie was het weer een gouden line-up: Kerri Chandler, Benny Rodrigues, DJ Assault, Pablo Discobar en Vic Crezée zijn enkele namen die aanwezig waren op deze speciale dag

Omdat onze samenwerking met Cartel Amsterdam tijdens ADE 2018 zo’n succes was, hebben we voor koningsdag weer onze handen ineengeslagen.  De vorige collab met Cartel Amsterdam uitte zich in één t-shirt. Maar aangezien Cartel Kingsday zowel binnen als buiten is, hebben we een t-shirt én een hoodie ontworpen. De voorkant is voorzien van allebei onze logo’s. De achterkant toont Amsterdam, een stad van verbinding. Zowel Cartel als Bruut heeft veel liefde voor deze stad, aangezien de roots van beide partijen verweven zijn met de stad. Het beeld op de rug is dan ook een plattegrond van de stad.

Heb je deze speciale drop gemist? No worries, er komen namelijk nog heel veel toffe collabs en drops aan in de toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd
Lees meer

The Bruut Sticker Packs

De Bruut-stickers zijn onder velen al bekend en stralen ook een bepaalde feeling uit, clean maar toch BRUUT. Deze stickers waren eerst alleen te verkrijgen bij het plaatsen van een order, vanaf nu zijn ze ook online en instore verkrijgbaar!
Lees meer