Bruut x Alpine: Party Plugs

Het vijfjarig jubileum van Bruut, in oktober 2018, hebben we op een speciale manier gevierd! En natuurlijk wilden wij jullie zeker niet teleurstellen! Bruut heeft in deze periode een aantal toffe samenwerkingen in een korte tijd gereleased. We trapten af met een samenwerking die men zeker niet had verwacht: Bruut x Alpine Hearing Protection. Alpine focust zich op gehoorbescherming voor allerlei activiteiten zoals motorrijden en snurken. Alpine creeërt ook de Party Plugs, deze beschermen je gehoor zodra je aankomt op een feestje of festival. Omdat de Bruut fam wel van een feestje houdt hebben wij limited Party Plugs voor jullie ontworpen!

Bruut’s love for music

Zowel in onze sneaker store in Hoofddorp als op het kantoor worden er continu tunes gedraaid om de motivatie hoog te houden. Om onze muzikale smaak goed over te brengen organiseren we regelmatig events bij Brute Burgers. Bij de afgelopen edities ging het dak eraf en kwamen bezoekers vanuit Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam en omstreken. Naast het organiseren hebben we in de Bruut fam ook diverse artiesten zitten. Binnen onze groep zijn er een aantal DJ’s, rappers en producers. In de muzikale Bruut fam was er echter nog maar één persoon die gebruik maakte van degelijke gehoorbescherming en dit is iets wat wij juist wilden stimuleren bij anderen.

In begin oktober 2018 had je waarschijnlijk net het festivalseizoen achter de rug en hebben je oren het zwaar te verduren gehad, en met ADE om de hoek zal je gehoor nog meer geluidsgeweld moeten tolereren. Het is dan ook belangrijk om je oren ten allen tijden goed te beschermen. Dit wordt vaak vergeten maar is zeker niet onbelangrijk, want na ongeveer 15 minuten op een festival kan je al gehoorschade oplopen. Aangezien jullie tijdens ADE aardig wat uurtjes zullen hebben gemaakt in Amsterdam wil Bruut jullie niet onbewapend laten genieten van deze geweldige feesten. In samenwerking met Alpine kunnen wij de limited Bruut x Alpine Party Plugs aanbieden. Naast de optimale werking van de Alpine plugs zijn deze ook zeer gebruiksvriendelijk. De Bruut X Alpine Party Plugs hebben een akoestisch filter, hierdoor zullen de hardste bangers en je favoriete tunes nog steeds goed te horen zijn terwijl jij deze Party Plugs in hebt.

Wat krijg je bij Bruut X Alpine Party Plugs?

5 oktober 2018 zijn de ‘Bruut x Alpine Party Plugs’ de wereld in gebracht, voor het design hebben we gekozen voor het kleine vierkante tasje met daarin een kleine handleiding, de Plugs en een handig buisje waarmee je de dopjes makkelijk kan bevestigen in je oren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd
Lees meer

The Bruut Sticker Packs

De Bruut-stickers zijn onder velen al bekend en stralen ook een bepaalde feeling uit, clean maar toch BRUUT. Deze stickers waren eerst alleen te verkrijgen bij het plaatsen van een order, vanaf nu zijn ze ook online en instore verkrijgbaar!
Lees meer