Bruut x Adidas Football Jersey Collectie

De Bruut x Adidas Football Jersey Collectie is onze manier van het samenbrengen van onze liefde voor voetbal en streetwear. De shirts zijn zo ontworpen dat je ze bij meerdere gelegenheden of acitiviteiten kunt dragen.

Voetbal en voetbalcultuur is groter dan ooit tevoren. We zien een nieuwe markt ontstaan die tussen voetbal en streetwear ligt. Niet alleen sportmerken, maar ook sportclubs willen graag moves maken in deze opkomende markt. Dit voetbalseizoen hebben de spelers van Paris Saint German, in Nike Jordan gesponsorde kits gevoetbald tijdens de Champions League wedstrijden. In 2018 is het thuisshirt van het Nigeriaanse team voor het WK viral gegaan, iedereen wilde het toen hebben. Aan Adidas’s kant zijn er geruchten dat het Turijnse Juventus samen met skate/streetwear brand Palace een home kit zal maken.

Voetbalshirts zijn nu fashion items en worden vaak casual gedragen door niet alleen fans, maar ook liefhebbers van de kleuren, logo’s, vormen en het silhouette. Grote artiesten, die in de eerste instantie niks met voetbal te maken hebben, worden ook vaker gespot in voetbaltenues. Bij Bruut zijn we groot liefhebber van voetbal en streetwear zit in ons DNA. Voor ons is het logisch om deze twee werelden samen te laten smelten tot één. Voor ons 5-jarige bestaan hebben we samen met Puma een voetbalshirt gereleased die erg geliefd is bij de #bruutfam. Ook hebben we in april de Bruut x Adidas Kingsday football jersey uitgebracht ter ere van onze liefde voor Nederlands voetbal, maar dat is niet alles.


Nét voor het begin van de zomer 2019, hebben we de volledige Bruut x Adidas collectie gereleased in twee toffe colourways: Space Grey en Pink. De Space Grey colorway is een donkergrijs shirt met de kenmerkende witte strepen op de schouders en roze BRUUT letters op de borst. De pink colourway is een zachtroze shirt met zwarte Adidas strepen op de schouders.

Met de Adidas x Bruut shirts hebben we de nadruk sterk gelegd op de details: links op de borst is het BRUUT embleem gedrukt en rechts op de borst zit het geborduurde Adidas logo. De BRUUT branding gaat op in de Adidas branding, waardoor het shirt een erg authentieke look krijgt. Als kers op de taart zijn de shirts gemaakt van de iconische Adidas Climalite stof waardoor jij koel en droog blijft. Of je nou aan het sporten bent, aan het dansen bent op een festival of aan het chillen op een terras: zorg dat je fashionable bent op elk moment met de Adidas x Bruut tee’s. De tee’s zijn nog steeds verkrijgbaar instore of online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd