Winter ready met de Bruut collectie

De Winter collectie van Bruut met de Ichiban Hoodie en Niban Crewneck. Zelfs in de koude tijden heeft Bruut wat je nodig hebt.

De koudste dagen van het jaar zijn aangebroken, met de feestdagen om de hoek en de winter op de stoep, heeft bruut voor iedereen goeds. Een Winter collectie van Bruut hoodies en crewnecks die essentieel zijn voor de wintermaanden!

De collectie bestaat uit vijf hoodies en vier crewnecks die zich vervolgens weer onderverdelen in drie verschillende basis kleuren: Navy, Black & Grey.

De hoodies uit de collectie hebben de naam “Ichiban” en de crewnecks “Niban”. Deze twee namen zijn afgeleid uit de Japanse taal, Ichiban betekent eerste en Niban betekent tweede. De collectie zal beschikbaar zijn in drie verschillende colorways (de colorway heeft alleen betrekking tot het logo): Rainbow, Blossom & Atomic Teal.


De winter staat weer voor de deur en je weet wat dat betekent, cuddle season. Deze Winter collectie van Bruut is ideaal om lekker warm in te blijven op de koude dagen, of een leuk cadeau om te geven voor de aankomende feestdagen.


De Winter collectie van Bruut is nog steeds verkrijgbaar bij Bruut instore en online. Er zijn nog maar een beperkte hoeveelheid maten, dus wees er snel bij want de laatste items zijn zo weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd
Lees meer

Bruut Box Logo Pack

De Bruut Box Logo Pack is vanaf 13 december 2019 verkrijgbaar bij Bruut instore en online. Geïnspireerd door de Supreme Box Logo Hoodies, heeft Bruut nu zijn eigen draai aan de BOGO gegeven en een nieuwe pack uitgebracht. Benieuwd hoe ze eruit zien? Lees dan snel verder!
Lees meer