Bruut Weekly Drop #5 – Bruut Slash Box Logo Pack

De welbekende Box Logo heeft Bruut in een nieuw jasje gestopt en er een echt Bruut-randje aan gegeven.

It’s a #BRUUTFAM thing! Dit jaar hebben we extra groot uitgepakt voor de fam en lanceerden we de Bruut Weekly Drops. Vanaf 22 mei 2019 is elke woensdag tien weken lang nieuwe Bruut gear in verschillende thema’s uitgebracht. Houd onze Instagram in de gaten en abonneer op de nieuwsbrief voor meer info over onze upcoming drops . Drop 1: Bruut x Adidas Football Jersey Collection. Drop 2: Miami Vice pack. Drop 3: Bruut Embroided Pack 1/2. Drop 4: Bruut Embroided Pack 2/2. De volgende drop is de Bruut Rip Box Logo Pack.

Slash Box Logo Design

Deze week richten we ons op een belangrijk keerpunt in de streetwear geschiedenis: de box logo. Het bekendste box logo design is van Supreme, onder fans en kenners ook wel “BOGO” genoemd, en is een van de meest herkenbare logo’s in fashion. De BOGO shirts en hoodies zijn extreem populair en zijn een ware holygrail geworden, aangezien het erg lastig is om eraan te komen door de snelle uitverkoop, schaarste en hoge resell prijzen. De kledlinglijn van Supreme is ontstaan in 1994 toen ze nog een skatestore waren in New York. De winkel wilde een eigen lijn opzetten en één van de ideeën was de Supreme BOGO tee, de Supreme letters in een italic font in een rode vierkant.

Bij Bruut willen we deze belangrijke mijlpaal in streetwear culture eren. Daarom zijn we terug gegaan naar de tekentafel en hebben we de box logo opnieuw ontworpen met een Bruut randje eraan. Het resultaat, de Bruut slash box logo. De Bruut Embroided tekst is schuin afgesneden en loopt over in een contrasterende box logo, wat een erg tof effect geeft. Deze is verkrijgbaar in 3 toffe colourways: Teal, Peach & Violet. Shop deze weekly Drop bij Bruut instore of online. It’s a #BRUUTFAM thing!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd
Lees meer

Bruut Box Logo Pack

De Bruut Box Logo Pack is vanaf 13 december 2019 verkrijgbaar bij Bruut instore en online. Geïnspireerd door de Supreme Box Logo Hoodies, heeft Bruut nu zijn eigen draai aan de BOGO gegeven en een nieuwe pack uitgebracht. Benieuwd hoe ze eruit zien? Lees dan snel verder!
Lees meer