Bruut Weekly Drop #4 – Bruut Embroided Pack 2/2

Deel twee van de Embroided Pack Weekly Drop. Een pack met everyday essentials die bij elke outfit passen!

It’s a #BRUUTFAM thing! Dit jaar pakken we extra groot uit voor de fam en lanceren we de Bruut Weekly Drops. Vanaf 22 mei elke woensdag tien weken lang nieuwe Bruut gear in verschillende thema’s. Houd onze Instagram in de gaten en abonneer op de nieuwsbrief voor meer info en upcoming drops. Drop 1: Bruut x Adidas Football Jersey Collection. Drop 2: Miami Vice pack. Drop 3: Bruut Embroided Pack 1/2. De derde drop wordt de Bruut Embroided Pack 2/2.


Embroided Pack 2/2

In de blog van de voorgaande Weekly Drop hebben we de populariteit van basics al eens benoemd, items met minimale branding en sterke focus op kleurgebruik en kwaliteit. Ook vertelden we dat we vorig jaar de eerste Bruut Basics hebben gereleased en dat we die lijn dit jaar doorzetten met Bruut Basic Embroided Pack deel 1. Natuurlijk volgt er dan ook een deel 2. Dit tweede deel is in de zomer gereleased, als onderdeel van de Bruut Weekly Drops, en bestaan uit dezelfde tijdloze premium basics als de voorgaande drop in nieuwe, frisse colourways. Dit keer zijn ze te verkrijgen in Black White, Loden White, White Pink en Back Teal. In totaal kun je de Bruut Basics Embroided in acht verschillende colourways rocken. De combinatie mogelijkheden zijn oneindig!


Family & Friends

Deze tee’s zijn de essentie van de #BRUUTFAM. Daarom hebben we een aantal friends & family van Bruut uitgenodigd om dit met ons te vieren – check de foto’s. Yuki van de bekende hiphoptalkshow Convo, Steve van het producertrio Childsplay, Hakim van het bookingskantoor Topbillin’ en upcoming artiest, influencer én vlogster Vonneke Bonneke, zijn onderdeel van de campagne. Vanaf 12 juni dit jaar is deze pack al verkrijgbaar instore en online. It’s a #BRUUTFAM thing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd
Lees meer

Bruut Box Logo Pack

De Bruut Box Logo Pack is vanaf 13 december 2019 verkrijgbaar bij Bruut instore en online. Geïnspireerd door de Supreme Box Logo Hoodies, heeft Bruut nu zijn eigen draai aan de BOGO gegeven en een nieuwe pack uitgebracht. Benieuwd hoe ze eruit zien? Lees dan snel verder!
Lees meer