Bruut Weekly Drop #3 – Bruut Embroided Pack 1/2

De derde Weekly Drop van Bruut. Het eerste deel van de Bruut Embroided Tees zijn verkrijgbaar instore en online.

It’s a #BRUUTFAM thing! Dit jaar hebben we extra groot uitgepakt voor de fam en lanceerden we de Bruut Weekly Drops. Vanaf 22 mei is elke woensdag voor tien weken lang nieuwe Bruut gear in verschillende thema’s uitgebracht. Houd onze Instagram in de gaten en abonneer op de nieuwsbrief voor meer info over onze drops. Drop 1: Bruut x Adidas Football Jersey Collection. Drop 2: Miami Vice pack. Deze week droppen we de Bruut Embroided Basic pack.

Embroided Basic T-Shirts

Basics met minimale branding en sterke focus op kleurgebruik en kwaliteit zijn erg populair en onmisbaar in je garderobe. Vorig jaar hebben we onze eerste grote Bruut basics collectie gereleased (mét crewnecks en hoodies), dit jaar hebben we daar nog een stapje bovenop gedaan. Als onderdeel van de Bruut Weekly Drops brengen we deze week de Bruut Embroided Basic pack uit: tijdloze basics collectie die precies uitstraalt waar Bruut voor staat: kwaliteit en rauw. Het shirt is van premium 100% katoen en heeft een ronde kraag die zorgt voor een goeie fitting. De speciale feature op dit shirt is de premium embroided logo in het midden van de borst. Dit zorgt voor een tof contrast tussen het zachte katoen en de scherpe details van het borduurwerk. Het neklabel is voorzien van Bruut branding en aan de onderkant van het shirt zit een Bruut label, that’s it. Precies genoeg branding om ervoor te zorgen dat je dit shirt kan rocken met al je outfits. Deze zijn te krijgen in vier verschillende colourways: Black Laker, White Laker, Laker White en Chianti White. De combinatie mogelijkheden zijn oneindig.

Deze tee is de essentie van #BRUUTFAM. Daarom hebben we een aantal friends & family van Bruut uitgenodigd om dit met ons te vieren – check de beelden. Onder andere Vonneke Bonneke, Yuki van Convotalks en Steve van Childsplay staan gezicht voor deze campagne. Op 5 juni dit jaar is het eerste deel van deze collectie gedropt en er zijn nog een aantal items over, wees dus snel voor de laatste pieces! De t-shirts zijn verkrijgbaar instore en online. It’s a #BRUUTFAM thing!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd
Lees meer

Bruut Box Logo Pack

De Bruut Box Logo Pack is vanaf 13 december 2019 verkrijgbaar bij Bruut instore en online. Geïnspireerd door de Supreme Box Logo Hoodies, heeft Bruut nu zijn eigen draai aan de BOGO gegeven en een nieuwe pack uitgebracht. Benieuwd hoe ze eruit zien? Lees dan snel verder!
Lees meer