Bruut Weekly Drop #2 – Miami Vice Pack

De tweede Weekly Drop van Bruut met de Miami Vice Pack. Geïnspireerd door de 80’s hitserie staat deze pack in het thema van Miami Vice.

It’s a #BRUUTFAM thing! Dit jaar hebben we extra groot uitgepakt voor de fam en lanceerden we de Bruut Weekly Drops. Vanaf 22 mei is elke woensdag voor tien weken lang nieuwe Bruut gear in verschillende thema’s uitgebracht. Houd onze Instagram in de gaten en abonneer op de nieuwsbrief voor meer info over onze drops. Drop 1: Bruut x Adidas Football Jersey Collection. De tweede drop zal: de Miami Vice Pack zijn.

De 80’s – het decennium van Disco, nieuwe technologische ontwikkelingen, kleuren tv’s, maar ook Miami Vice. De politieserie uit de jaren 80 is gebaseerd op de drugsoorlog die gaande was in Miami in die tijd. Een kat een muis spel tussen de politie en drugsbazen, die groot en extravagant leefden. Dit bracht veel geweld met zich mee. In de serie gaan Sonny Crockett en Rico Tubbs undercover in dit luxe leven.


Miami Vice Inspiratie

Miami Vice is een van de meest populaire series aller tijden en was revolutionair voor z’n tijd. Geïnspireerd door New Wave cultuur en de combinatie van muziek en visuele effecten zorgden voor een toffe beleving. Voor de styling werkte de show met gerenommeerde designers zoals Gianni Versace en Hugo Boss – dit heeft een ongelofelijke impact gehad op de mens fashion trends van die tijd. De pastelkleurige blazers, de Ray Ban Wayfarer, loafers en ga zo maar door – Miami Vice heeft ervoor gezorgd dat ze de classics zijn vandaag de dag die we kennen.

Bij Bruut zijn we geïnspireerd door de enorme impact die deze show heeft gehad op fashion trends. Daarom hebben we de tweede drop van de Bruut Weekly Drops gewijd aan een Miami Vice thema. Hiervoor hebben we een shirt ontworpen waar rauwe Bruut branding en Miami Vice elementen samen komen. Dit is te zien in de gebruikte kleuren en fonts. De Sonny Prickett tee is verkrijgbaar in drie colourways: Teal, Yellow en Violet. Deze t-shirts zijn verkrijgbaar instore of online in drie toffe colorways. Check de campagne foto’s voor een impressie van de tee’s en voor dat échte Miami Vice gevoel.

De Miami Vice Pack is beschikbaar bij Bruut instore en online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd
Lees meer

Bruut Box Logo Pack

De Bruut Box Logo Pack is vanaf 13 december 2019 verkrijgbaar bij Bruut instore en online. Geïnspireerd door de Supreme Box Logo Hoodies, heeft Bruut nu zijn eigen draai aan de BOGO gegeven en een nieuwe pack uitgebracht. Benieuwd hoe ze eruit zien? Lees dan snel verder!
Lees meer