Bruut Panthera Winterdrop

De nieuwste Bruut Winter collectie is nu online en instore verkrijgbaar. Het Panthera design siert deze koude dagen de 3M Hoodies en Crewnecks.

We hebben de Bruut Fam alweer een tijdje laten wachten op een nieuwe en toffe drop, maar we hebben dan wel weer een echt classic pack klaar liggen. Onze laatste weekly drops waren super goed ontvangen bij de Bruut Fam. Dat is voor ons motivatie om weer terug te gaan naar de tekentafel en met meer toffe designs terug te komen. Maar we kunnen jullie ook niet al te lang laten wachten, want uiteraard willen jullie ook in de winter iets lekker warms hebben. Daarom hebben we alvast dit Panthera pack in een nieuw warmer jasje gestoken.

We zagen dat tijdens de weekly drops in de zomer de Panthera t-shirts erg geliefd waren. Daarom hebben we ook voor de koude dagen een echte Bruut oplossing: Panthera hoodies & crewnecks.

Het design van de Panthera packs is vooral gefocust op de rug van de hoodies en crewnecks. Tegenwoordig is dit natuurlijk helemaal in en dan kan Bruut niet ontbreken aan deze hype. Met deze winterdrop kan jij je onderscheiden van anderen en laat je je love zien voor de Bruut Fam.

De hoodies en crewnecks zijn sinds 2 december 2019 verkrijgbaar bij Bruut instore en online. Dus sla je slag voordat ze op zijn!


De hoodies zijn verkrijgbaar in de colorways:


De crewnecks zijn verkrijgbaar in de colorways:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd