Bruut Box Logo Pack

De Bruut Box Logo Pack is vanaf 13 december 2019 verkrijgbaar bij Bruut instore en online. Geïnspireerd door de Supreme Box Logo Hoodies, heeft Bruut nu zijn eigen draai aan de BOGO gegeven en een nieuwe pack uitgebracht. Benieuwd hoe ze eruit zien? Lees dan snel verder!

Zoals jullie weten zijn we bij Bruut altijd druk bezig met het bedenken en designen van de tofste drops. Ook in de winter staat het hier niet stil, op 13 december 2019 wordt namelijk dé ‘Bruut Box Logo Pack’ gedropt. Wil je altijd als een van de eerste van onze drops af weten? Meldt je dan aan op onze nieuwsbrief.

Waarom het Box Logo?

The Box Logo hype is bij elke streetwearfan of sneakerhead bekend, en anders ken je vast die box logo t-shirts van Supreme wel. Het is een bekend design ook al is het heel simpel, simplicity is key toch?

De Box Logo is een trend die al langere tijd gaande is en wordt vooral veel upgehyped in de streetwearcommunity. Het is een simpel en clean logo, maar ook weer contrasterend vanwege de colorblocking. De kledinglijn van Supreme is heel snel gegroeid en internationaal bekend geworden, helaas nam hierdoor de prijs van een Box Logo T-Shirt ook toe, de T-Shirts zijn vrijwel altijd meteen uitverkocht en dus erg schaars.  

Maar wij zouden Bruut niet zijn, als sneaker- en streetwearstore zijnde,  als we niet zouden inspelen op de vraag naar de welbekende Box Logo’s. Uiteraard zijn er genoeg Bruut Box Logo T-Shirts beschikbaar voor onze Bruut Fam!

  • de Bruut Box Logo Tee’s zijn van een stevige en dikkere stof gecreëerd.
  • De box en het Bruut-logo zijn in verschillende stijlen geborduurd voor een optimaal contrast-effect.

Bruut Bogo

De box logo of ook wel BOGO genoemd, is naarmate de tijd verstreek een iconisch logo geworden. Bruut wil zich onderscheiden binnen deze trend en de Bogo’s aan onze kledinglijn toevoegen, maar ook een Bruut-draai eraan geven.

We zijn toen naar de tekentafel gegaan en hieruit zijn de Bruut Tone-on-Tone Box Logo Tees gekomen. Vier unieke colorways die elke outfit afmaken. De Box Logo is subtiel verwerkt in het shirt, omdat de box en de tekst ‘Bruut’ in verschillende stijlen zijn geborduurd maakt dit het shirt unieker en mooi gedetailleerd. Het Bruut-logo is in het midden van de borst geborduurd.

Er zullen in totaal vier verschillende colorways komen: Salty Sea, Sky Mint, Black Vulcan en Off White. De Bruut Box Logo T-Shirts zijn vanaf 13 december 2019 verkrijgbaar bij Bruut instore én online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd