Bruut ontwerp multimedia design

Home

Bruut ontwerp

Nsplein 16

5014 DA Tilburg

 

013-5437681

 

info@bruut.com

www.bruut.com


Sinds 2003 maakt Bruut ontwerp zich hard voor heldere vormgeving, functioneel ontwerp en een praktische uitvoering. Wij ontwerpen, bedenken, programmeren, creëren en inspireren vanuit een klein hecht team. Het liefst werken wij samen met onze klanten aan opdrachten om zo tot een co-creatie te komen. Bruut ontwerp kiest daarin voor een persoonlijke benadering van haar klanten en verkoopt geen gebakken lucht. Wij kunnen klanten voorzien van een ruim assortiment aan multimediale uitingen. Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk van bedrijven waarmee we graag samenwerken als dat nodig is. Zo nu en dan initiëren we een kunstzinnig experiment en geven we gastlessen aan HBO-studenten, dit houdt ons fris en bij de tijd.

 

Helder, persoonlijk, veelzijdig en steeds weer een bruut ontwerp.


Bruut maakte werk voor:


Voetbalglossy

In opdracht van Stichting KingZine, de uitgever van het onafhankelijke gratis fanzine voor Willem II-supporters, hebben we samen met Studio Jan Koek de eenmalige voetbalglossy vormgegeven.

 

De Sjel is een bijzonder tijdsdocument over de Tilburgse voetbalvereniging waarin het verleden en het heden van de club op een bijzondere manier geportretteerd wordt.

 

basisontwerp | opmaak

Sjel
Sjel
Sjel
Sjel
Sjel
Sjel
Sjel
sitemap | algemene voorwaarden